Saltar al contenido
computerg

🥇 Manzanas Næste Evento Den 20. Abril Y Nu Oficial. Su Uh, Hvad Kan Du Forvente, Herunder En Ny IPad Pro

abril 13, 2021


Den første Apple-eventi 2021 vil løbe af stablen tirsdag den 20. April ifølge presseinvitationer, der blev sendt ud i dag. Apple Forventes à Announcer Nye Produkter – og selvom vi ikke ved med sikkerhed, hvad der kommer, forventer vi nye versioner para iPad Pro, iPad mini 6 y Apple AirTags.

Apple vende helt til sidste øjeblik med para anunciar el evento denne, der har været rygter om i flere måneder. Selve invitationen afslører ikke noget om enheder, da titlen blot er «Spring Loaded» med fokus tidspunktet for eventen.

Men vi har nogle produkter, som vi forventer – særligt iPad Pro, da den seneste kom på market for mere end y år siden i marts 2020. Rygtet siger, en den nye premium-tablet vil have et chipsæt, der er ‘på level’ med M1-chippe, som Apple byggede til Mac-computer, og den større model (typisk 12,9-tommer-modellen) har en Mini LED-skærm.

👀Evento importante de Apple el 20 de abril. ¿Qué se anunciará? #AppleEvent https://t.co/tll9rtaCBm13 de abril de 2021

Más información

Andre produkter er knapt så sandsynlige. Vi har hørt rygter om, en de nye AirPods 3 kan blivenoun y ved eventen, men meget nylige rygter antyder, en de er ‘klar’, men måske kommer senere på året i 3. kvartal og poott lanceres sammen iPhone 13. Andre produkter , som leakeren Jon Prosser tidligere haevdede var klar til lancering, inkluderer de fliselignende AirTags-trackere, der har været rygter om i årevis, og y nyt Apple TV.

Der har faktidsk været flere interessante rygter om y nyt Apple TV, der kunne blive anuncio y en næste uge. Det mest spændende af dys rygter kom tidligere på ugen og hævdede, at det næste Apple TV ville være en kombineret set-top-boks, højttaler og smart display, der ligner en Amazon Echo Show, men med en Apple TV 4K indbygget. Hvis det rygte pass, kan Apple TV 6 muligvis omfatte y kamera til videokonferencer – sigo con Portal TV-webkameraet hasta FaceTime, Messenger eller Whatsapp-videoopkald.

Vi må se, hvad der venter, men vi er optimistiske og tror på, vi hører om y nyt Apple TV enten ved næste uges April-event eller WWDC i juni.

Hvad ser vi nok ikke den 20. ¿Abril?

Der er rygter om andre Apple-produkter i rygtemøllen om, hvad der venter senere i 2021, men sandsynligvis ikke bliver anuncie y ved denne begivenhed.

Vi kommer sandsynligvis til at se y Apple Watch 7, men first senere på året – sandsynligvis udgivet sammen med iPhone 13, som vi forventer i septiembre eller oktober, ifølge y andet rygte.

Når vi flytter til mindre sandsynlige produkter, ser vi sandsynligvis ikke en iPhone SE 3 ved eventen eller i år – iPhone SE 2 blev først frigivet i 2020, og det tog fire år para Apple en frigive en opdateret versión de originalen, der kom i 2016 .

Når det er sagt, har vi hørt en forudsigelse fra Apple-analytiker Ming-Chi Kuo om, en hele iPhone-serien kommer hasta comprøtte 5G i 2022, hvilket betyder, en vi sandsynligvis vil se en iPhone SE-versión med denæste generaciones prohibidas næste år.

På Mac-fronten afsluttede Apple para todos los productos iMac Pro y así sucesivamente, puede acceder a MacBook Pro y Mac Pro de escritorio. Selvom deuda fik os til at spekulere på, om en ny model er på vej kan det også blot være en drejning væk fra en tredje prime computermodel i Apples line.

Endelig er der Apple Glasses, som de tidligste forudsigelser spår hasta 2022-udgivelse. Det er ikke noget, vi satser på.


Source link